Aanmelden parochiecatechese algemeen

Met dit formulier kunt u uw kind inschrijven voor de parochiecatechese.

Geslacht kind
JongenMeisje

De catechese vindt plaats op verschillende dagen in de week.
Voor kinderen van groep 4 is de catechese 1 keer in de 2 weken op maandag of dinsdag.

Voor kinderen van groep 5 t/m 7 is de catechese 1 keer in de 2 weken op dinsdag of donderdag.

Voor kinderen van groep 8 is de catechese 1 keer in de 2 weken op donderdag.

De kosten van de catechese bedragen 20 euro per (school)jaar, deze kunt u overmaken naar NL20 RABO 0130503592 ten name van "RK parochie H. Augustinus" onder vermelding van "Catechese 2021" en de naam van uw kind. Wanneer het bedrag voldaan is, is uw aanmelding definitief.

U ontvangt direct een bevestigingsmail van uw inschrijving. Let op: deze kan eventueel in de Spam/ongewenste mail terecht komen. Wij vragen u om te controleren of u zelf deze mail ook écht ontvangen heeft zodat toekomstige mailwisseling i.v.m. de catechese probleemloos kan verlopen.